Polévka s hovězím masem a krupkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 327 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 21 g
- Sodík 18 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 132 mg
- Draslík 110.6 mg
- Vláknina 6891.3 mg
- Vitamín A 6891.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na rozehřátém másle krátce podusíme propláchnuté kroupy spolu a oloupanou, na kolečka nakrájenou cibulí. Přidáme zeleninu, kostky bujónu, zalijeme vodou a vaříme asi 30 minut. Podle chuti polévku okořeníme pepřem a majoránkou.
-
2
Nakonec přidáme na kostky nakrájené hovězí ve vlastní šťávě a jen prohřejeme.