Sugo z mletého masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 522 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 38 g
- Sodík 410 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 974 mg
- Vláknina 12697.5 mg
- Vitamín A 12697.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 52.1 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mleté maso rychle opékáme v kastrole na oleji a během opékání je stále dělíme vidličkou, aby vznikly kousky velikosti hrášku.
-
2
Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a opékáme asi 2 minuty. Potom přidáme oloupaný, nastrouhaný česnek, mletou papriku, sůl, pepř a špetku cukru. Nakonec vložíme spařená, oloupaná rajčata, okořeníme tymiánem a dusíme za občasného zamíchání asi 15 minut.