Beskydská játra
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 465 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 28 g
- Sodík 481 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 702.7 mg
- Draslík 600.9 mg
- Vláknina 2589.8 mg
- Vitamín A 2589.8 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 37.2 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 30.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nakrájená játra osmahneme, cibuli a anglickou slaninu také osmahneme.
-
2
Orestovaná játra s cibulí a slaninou vložíme do pečící mísy i s výpekem, případně přidáme trochu oleje.
-
3
Okořeníme, přidáme rajčatový protlak.
-
4
Vše smícháme a navrch rozklepneme vejce.
-
5
Dáme zapéct.