Králík s hruškami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 851 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 36 g
- Sodík 382 mg
- Bílkoviny 91 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 264.4 mg
- Draslík 1968.7 mg
- Vláknina 24156.2 mg
- Vitamín A 24156.2 mg
- Vitamín B6 2.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 68.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 28.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a omyté králičí maso naporcujeme, osolíme, opepříme, porce krátce opečeme na másle.
-
2
Vypečenou šťávu zalijeme vínem, přidáme snítky bylinek, vložíme maso a dusíme asi 45 minut, poté maso vyjmeme.
-
3
Do omáčky přidáme brusinky, oloupané hrušky rozkrojíme na poloviny, zbavíme jádřinců a podusíme 5 - 10 minut.
-
4
Porce králíka upravíme na talíře, podáváme s hruškami a omáčkou.