Klasická rajčatová salsa

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 0.25 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 ks Cibule
  • 3 ks Chilli paprička
  • 2 ks Limetka
  • 8 ks Rajčata
  • 1 ks Koriandr čerstvý
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 37 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 47 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 336.1 mg
  • Vláknina 4863.3 mg
  • Vitamín A 4863.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 30.1 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nasekáme nadrobno, přidáme šťávu a jemně nastrouhanou kůru z limetky.

  • 2

    Spařená, oloupaná a nakrájená rajčata přidáme k cibuli, ochutíme cukrem, solí a velkým svazkem nasekaného koriandru. Přidáme opečené a oloupané, nahrubo nasekané chilli.

  • 3

    Vše promícháme a necháme 2-3 hodiny v lednici. Před podáváním ozdobíme proužky limetkové kůry.

Komentáře k receptu