Klasická rajčatová salsa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 37 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 0 g
- Sodík 47 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 336.1 mg
- Vláknina 4863.3 mg
- Vitamín A 4863.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.1 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nasekáme nadrobno, přidáme šťávu a jemně nastrouhanou kůru z limetky.
-
2
Spařená, oloupaná a nakrájená rajčata přidáme k cibuli, ochutíme cukrem, solí a velkým svazkem nasekaného koriandru. Přidáme opečené a oloupané, nahrubo nasekané chilli.
-
3
Vše promícháme a necháme 2-3 hodiny v lednici. Před podáváním ozdobíme proužky limetkové kůry.