Bylinková kůrka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 ml Voda pitná
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Strouhanka
  • 4 polévková lžíce Pažitka
  • 4 polévková lžíce Kerblík
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 51 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 120 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 61.3 mg
  • Draslík 345 mg
  • Vláknina 2219 mg
  • Vitamín A 2219 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce ušleháme se solí a pepřem ve vodní lázni do pěny. Přidáme omyté, nasekané bylinky a přimícháme strouhanku.

Komentáře k receptu