Houbová pánev se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Žampiony čerstvé
  • 200 g Jogurt bílý
  • 200 g Hlíva ústřičná
  • 0.5 kávová lžička Kmín celý
  • 0.5 kávová lžička Kari koření
  • 0.5 ks Petržel - nať
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 ks Paprika zelená
  • 1 ks Feferony
  • 1 ks Pórek
  • 2 ks Rajčata
  • 2 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 190 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 50 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 22 g
  • Cholesterol 9.2 mg
  • Draslík 675.7 mg
  • Vláknina 7427.3 mg
  • Vitamín A 7427.3 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 59.9 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Houby pokrájíme na malé kousky, papriky a feferonku zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky, pórek na kolečka, čsenek na plátky.

  • 2

    Spařená rajčata zbavíme slupky a nakrájíme na kostičky.

  • 3

    Rozehřejeme v pánvi olej, orestujeme kmín, dáme houby, papriku, feferonku, pórek a vše smažíme.

  • 4

    Do směsi přimícháme jogurt, dáme česnek, koření, sůl a rajčata. Vše podusíme a podáváme teplé.

Komentáře k receptu