Tofu s fenyklem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 250 g Sýr sójový - Tofu
  • 160 g Olivy nakládané
  • 0.17 kávová lžička Olej olivový
  • 1 ks Bazalka
  • 1 ks Fenykl sladký - hlíza
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Kmín římský
  • 1 šálek Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 232 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 1377 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 495.6 mg
  • Vláknina 16671.5 mg
  • Vitamín A 16671.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.4 mg
  • Vitamín E 3.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Sýr Tofu nakrájíme na kostičky, hlízu fenyklu pokrájíme na plátky.

  • 2

    Na pánev s rozehřátým olejem vložíme Tofu a fenykl, osmažíme. Přidáme olivy, okmínujeme, opepříme a osolíme. Zalijeme vodou a dusíme do měkka.

  • 3

    Před podáváním přidáme do pokrmu citronovou šťávu a čerstvou bazalku.

  • 4

    Podáváme s vařenými těstovinami.

Komentáře k receptu