Přírodní krůtí maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 278 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 14 g
- Sodík 545 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 97.5 mg
- Draslík 479.4 mg
- Vláknina 2820 mg
- Vitamín A 2820 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozmarýn nasekáme a zelený pepř nadrtíme.
-
2
Omyté maso osušíme, nakrájíme na řízky, okořeníme rozmarýnem a pepřem.
-
3
Na rozehřátý olej v pánvi vložíme řízky, osolíme a zprudka opečeme po obou stranách. Poté řízky vyjmeme a necháme na teplém místě.
-
4
Olej v pánvi zalijeme trochou vody, osolíme a opepříme. Šťávou přelijeme maso na talířích.