Bylinkové karbanátky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 438 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 39 g
- Sodík 420 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 3.2 mg
- Vláknina 1258.5 mg
- Vitamín A 1258.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Čerstvé bylinky dobře opláchneme pod tekoucí vodou, nasekáme je a promícháme.
-
2
Z mletého masa vytvarujeme karbanátky, které z obou stran osolíme a opepříme. Potom je obalíme v nasekaných bylinkách a v hladké mouce.
-
3
Vzniklé karbanátky smažíme v horkém oleji do zlatova.
-
4
Podáváme s bramborovou kaší a dušeným hlávkovým salátem.