Reveňové čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 120 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 0 g
- Sodík 86 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 526.8 mg
- Vláknina 5947.2 mg
- Vitamín A 5947.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Reveň (rebarboru) oloupeme a nadrobno nakrájíme. Česnek nasekáme a zázvor jemně nastrouháme.
-
2
Přidáme zbylé ingredience a vše zvolna dusíme, až směs zhoustne. Ještě vařící čatní naplníme do čistých skleniček a zavíčkujeme.
-
3
Podáváme k masům.