Indonéská polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 483 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 9 g
- Sodík 818 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 0.1 mg
- Draslík 134.2 mg
- Vláknina 2046 mg
- Vitamín A 2046 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve vývaru uvaříme do měkka rýži a přidáme na kousky pokrájené vařené maso. Přilijeme bílky a necháme je uvařit.
-
2
Na oleji v pánvi zpěníme karí koření, přidáme oloupanou, na kolečka rozkrájenou cibuli, osmahneme ji do zlatova.
-
3
Uvařené bílky vyjmeme, rozdělíme do talířů, zalijeme vývarem s rýží a masem, přidáme cibuli s karí kořením. Nakonec polévku posypeme nasekanou pažitkou.
-
4
Podáváme s krajíčky tmavého chleba.