Vepřový bok v sójové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 632 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 58 g
- Sodík 148 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 78 mg
- Draslík 719.5 mg
- Vláknina 9335 mg
- Vitamín A 9335 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.8 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na špalíčky, podlijeme vodou a dusíme. Když se voda vyvaří, přilijeme sójovou omáčku smíchanou s vínem, zázvorem a škrobem a dále zvolna dusíme.
-
2
Očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka, podusíme na másle a přidáme k hotovému masu.