Krupky se skopovým masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Krupky trhané
  • 200 g Skopová plec
  • 50 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 150 g Zeleninová směs jarní - mražená
  • 500 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Majoránka
  • 4 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Olej stolní
  • 2 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 472 kcal
  • Sacharidy 54 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 234 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 50 g
  • Cholesterol 12.4 mg
  • Draslík 252.1 mg
  • Vláknina 3942.7 mg
  • Vitamín A 3942.7 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Krupky dobře propláchneme, vložíme na část rozehřátého oleje, osolíme, zalijeme horkou vodou a dusíme doměkka.

  • 2

    Omyté maso nakrájíme na kousky a umeleme. Osmahneme je na zbylém oleji, podlijeme trochou horké vody a dusíme 25 minut. Osolíme, přidáme zeleninovou směs a dusíme do změknutí.

  • 3

    Nakonec přimícháme krupky, utřený česnek, majoránku a worcester. Pokrm rozdělíme na talíře a posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře k receptu