Pikantní marináda na maso

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 1 kávová lžička Tymián sušený
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Petržel kořen
  • 1 ks Bobkový list
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 0.5 l Voda pitná
  • 4 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 4 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 80 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 74 g
  • Sodík 100 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 207.4 mg
  • Vláknina 4767.4 mg
  • Vitamín A 4767.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 43.8 mg
  • Vitamín E 2.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Umeleme cibuli, mrkev a petržel, přidáme nasekanou petrželovou nať a spolu s tymiánem, bobkovým listem, octem, olejem a solí povaříme ve vodě. Necháme vychladnout a můžeme použít.

Komentáře k receptu