Jablečné čatní s hrozinkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 g Cukr moučkový
  • 80 g Hrozinky
  • 250 g Jablka
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Hřebíček mletý
  • 1 špetka Zázvor mletý
  • 4 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 1 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 129 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 102 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 33 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 266.3 mg
  • Vláknina 4839.6 mg
  • Vitamín A 4839.6 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytá jablka oloupeme a zbavíme jádřinců. Oloupanou cibuli jemně nasekáme. Jablka i cibuli vložíme do kastrolu, přidáme kečup, citronovou šťávu a hrozinky. Ochutíme zázvorem, hřebíčkem a chilli, osladíme a osolíme a zvolna dusíme za stálého míchání tak dlouho, až vznikne pasta.

  • 2

    Čatní podáváme k masům a k rybám.

Komentáře k receptu