Jablečné čatní s hrozinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 129 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 0 g
- Sodík 102 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 266.3 mg
- Vláknina 4839.6 mg
- Vitamín A 4839.6 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.3 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytá jablka oloupeme a zbavíme jádřinců. Oloupanou cibuli jemně nasekáme. Jablka i cibuli vložíme do kastrolu, přidáme kečup, citronovou šťávu a hrozinky. Ochutíme zázvorem, hřebíčkem a chilli, osladíme a osolíme a zvolna dusíme za stálého míchání tak dlouho, až vznikne pasta.
-
2
Čatní podáváme k masům a k rybám.