Višňový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 231 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 14 g
- Sodík 69 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 0.9 mg
- Draslík 204.1 mg
- Vláknina 5211.3 mg
- Vitamín A 5211.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z višňového kompotu odlijeme část sirupu a sklenici doplníme směsí oleje, citronové šťávy, soli, pepře a chilli koření. Necháme marinovat asi 6 hodin.
-
2
Na talíř upravíme omyté listy salátu, rozložíme marinované višně a navrch je posypeme nasekanými ořechy.