Grundle na kmíně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 207 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 22 g
- Sodík 185 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 32.1 mg
- Draslík 167.3 mg
- Vláknina 91 mg
- Vitamín A 91 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 27.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté ryby osolíme, obalíme v mouce a rychle opečeme po jedné straně. Obrátíme je, pokmínujeme a opečeme po druhé straně.
-
2
Opečené rybky zalijeme vývarem a dusíme doměkka.
-
3
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninou.