Vanilkový suchar s anýzem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 151 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 2 g
- Sodík 37 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 74 mg
- Draslík 107.2 mg
- Vláknina 940.4 mg
- Vitamín A 940.4 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Žloutky umícháme s moučkovým a vanilkovým cukrem.
-
2
Z bílků ušleháme pevný sníh a přimícháme ho ke žloutkové pěně spolu s moukou, práškem do pečiva a anýzem.
-
3
Připravené těsto nalijeme do vymazané a vysypané chlebíčkové formy a zvolna upečeme ve středně vyhřáté troubě.
-
4
Po vychladnutí chlebíček nakrájíme na tenké plátky, urovnáme je na plech a usušíme v mírně teplé troubě.
-
5
Suchary obalíme ve vanilkovém cukru.