Karbanátky pečené se sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 300 g Hovězí maso přední
  • 300 g Vepřový bok
  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 100 ml Smetana 12% (konzumní)
  • 6.67 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 507 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 44 g
  • Sodík 222 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 102.4 mg
  • Draslík 309.8 mg
  • Vláknina 31.8 mg
  • Vitamín A 31.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 21.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso na jemno umeleme, osolíme, opepříme, přilijeme smetanu a dobře propracujeme.

  • 2

    Ze směsi vytvarujeme 10 karbanátků, potřeme je olejem a opečeme na pánvi po jedné straně. Potom maso obrátíme, na každý karbanátek položíme polovinu plátku eidamu a dopečeme.

Komentáře k receptu