Telecí pečeně s česnekem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 240 g Telecí plec
  • 1 špetka Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 215 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 228 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 115.2 mg
  • Draslík 393.3 mg
  • Vláknina 210 mg
  • Vitamín A 210 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso potřeme česnekem utřeným se solí.

  • 2

    Maso vložíme na máslo a zvolna pečeme. Během pečení podléváme horkou vodou a poléváme šťávou.

  • 3

    Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky.

Komentáře k receptu