Játra s vejci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 200 g Játra telecí
  • 5 g Petržel - nať
  • 10 g Olej stolní
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Kmín celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 274 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 160 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 582.1 mg
  • Draslík 422.5 mg
  • Vláknina 571 mg
  • Vitamín A 571 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.1 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájená játra a dusíme doměkka.

  • 2

    Potom vše zalijeme rozšlehanými, osolenými vejci a necháme je na játrech srazit.

  • 3

    Hotový pokrm posypeme drceným kmínem a jemně nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu