Čínská pečeně

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 40 g Rajčata
  • 20 g Šunka dušená
  • 200 g Vepřové maso libové
  • 60 g Zelenina kořenová
  • 10 g Olej stolní
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Citrony
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 338 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 196 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 78.8 mg
  • Draslík 119.9 mg
  • Vláknina 6695 mg
  • Vitamín A 6695 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 41 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2530.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opečeme nasucho.

  • 2

    Přidáme očištěnou, nakrájenou zeleninu a šunku, podlijeme vodou (nebo vývarem) a dusíme.

  • 3

    Měkké maso vyjmeme, vydusíme šťávu, zaprášíme nasucho opraženou moukou, zředíme vodou a povaříme.

  • 4

    Nakonec do pokrmu přidáme olej a nastrouhanou citronovou kůru.

Komentáře k receptu