Jehněčí kotlety s kozím sýrem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Cuketa
  • 150 g Mrkev kořen
  • 200 g Ředkev
  • 100 g Sýr kozí
  • 8 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 800 g Jehněčí kotlety
  • 30 g Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 596 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 1036 mg
  • Bílkoviny 43 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 151.8 mg
  • Draslík 870.2 mg
  • Vláknina 4740 mg
  • Vitamín A 4740 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jehněčí kotlety osolíme, opepříme, vložíme do pánve s rozehřátým olejem a osmažíme z obou stran dozlatova. Kotlety vyjmeme a udržujeme v teple.

  • 2

    Mrkev, cuketu a ředkev nakrájíme na drobné hranolky, vložíme do výpeku v pánvi a 2 minuty restujeme. Zeleninu promícháme s rozdrobeným kozím sýrem, rozdělíme na talíře a navrch položíme jehněčí kotlety.

Komentáře k receptu