Tvarůžkový granát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 725 kcal
- Sacharidy 38 g
- Tuky 174 g
- Sodík 2378 mg
- Bílkoviny 52 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 114 mg
- Draslík 1053.8 mg
- Vláknina 17432 mg
- Vitamín A 17432 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 26.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 957.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na pracovní desce rozprostřeme větší obdélník alobalu. Na základ použijeme plátky anglické slaniny, na ně rozložíme plátky syrových brambor, osolíme, opepříme. Dále proužky jehněčího masa, osolené a opepřené a plátky cibule a mrkve. Na závěr poklademe plátky tvarůžků, dobře zabalíme a pečeme ve středně vyhřáté troubě 30 minut.