Vepřové maso dušené s hořčicí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 10 g Olej olivový
  • 5 g Sůl
  • 2 g Pepř černý mletý
  • 2 g Tymián sušený
  • 200 g Vepřová kýta
  • 20 g Hořčice gurmánská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 281 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 1114 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 67 mg
  • Draslík 399.7 mg
  • Vláknina 2290 mg
  • Vitamín A 2290 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřovou kýtu nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno. V kastrůlku rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme kostky masa, osolíme, opepříme, orestujeme, podlijeme vodou, přimícháme pikantní hořčici a podusíme. Chvíli před koncem dušení posypeme tymiánem a dodusíme.

  • 2

    Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme.

Komentáře k receptu