Skopové kotlety s topinkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 20 g Paštika z husích jater
  • 20 g Strouhanka
  • 4 krajíc Chléb toastový
  • 80 ml Hořčice
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Skopové kotlety
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 684 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 54 g
  • Sodík 269 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 37.5 mg
  • Draslík 26.1 mg
  • Vláknina 1198.5 mg
  • Vitamín A 1198.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.8 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 28.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kotlety naklepeme, ochutíme solí, pepřem a na másle opečeme dozlatova. Toastový chléb opečeme v topinkovači.

  • 2

    Pekáček vymažeme máslem, do něj vyskládáme topinky, které jsme pomazali česnekem a slabou vrstvou husí paštiky. Na každou topinku položíme jednu kotletu, pokapeme máslem, lehce posypeme strouhankou a dáme zapéct na 7 až 8 minut. Máme-li větší kotlety, použijeme dvě topinky.

  • 3

    Podáváme s hořčicí nebo pikantní studenou omáčkou.

Komentáře k receptu