Treska s oříškovým máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 610 kcal
- Sacharidy 75 g
- Tuky 14 g
- Sodík 494 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 75 g
- Cholesterol 74 mg
- Draslík 1841.2 mg
- Vláknina 26880 mg
- Vitamín A 26880 mg
- Vitamín B6 1.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.7 mg
- Vitamín E 2.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybu pokrájíme na větší kusy, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a povaříme 20 minut. Scedíme, necháme okapat a rybu zbavíme kůže.
-
2
Porce ryby rozdělíme na talíře, posypeme posekanou petrželkou a na každou porci ryby dáme lžíci oříškového másla. Podáváme s pečenými bramborami.