Jehněčí játra

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 160 g Cibule
  • 60 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 6 g Petržel - nať
  • 500 g Játra jehněčí
  • 41.25 ml Olej rostlinný
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř cayenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 336 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 148 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 463.8 mg
  • Draslík 462.9 mg
  • Vláknina 2458.2 mg
  • Vitamín A 2458.2 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0.1 mg
  • Vitamín C 10.8 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Játra dobře opláchneme, odblaníme, nakrájíme na plátky a lehce naklepeme.

  • 2

    Poté obalíme v mouce a osmažíme na oleji. Osmažená játra osolíme a opepříme cayenským pepřem.

  • 3

    Servírujeme posypané smaženou cibulkou a nasekanou petrželí.

Komentáře k receptu