Pečená zaječí játra

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Máslo čerstvé
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Játra zaječí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 151 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 194 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 24 mg
  • Draslík 1.9 mg
  • Vláknina 142.5 mg
  • Vitamín A 142.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 22 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zaječí játra očistíme, omyjeme a pokud jsou velká, nakrájíme je na ploché řízky.

  • 2

    Maso osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Játra pečeme na rozpáleném másle 6-8 minut.

Komentáře k receptu