Sushi s krabím masem a kaviárem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Krabí maso konzervované
  • 40 g Řasa Nori
  • 400 g Rýže dušená
  • 30 g Kaviár
  • 8 ml Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 132 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 169 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 22 g
  • Cholesterol 56.9 mg
  • Draslík 87.2 mg
  • Vláknina 2176 mg
  • Vitamín A 2176 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0.1 mg
  • Vitamín C 1.3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakládané krabí maso scedíme, rozkrájíme na tenké plátečky, pokapeme citronovou šťávou a necháme 10 minut odležet. Plátky řasy nori rozložíme na podložku, pokryjeme vrstvou dušené rýže, přitlačíme, pomocí podložky zarolujeme do pevného závitku, nakrájíme na silnější plátky, rozložíme naležato, rýži na povrchu stlačíme a do vzniklých důlků vkládáme střídavě krabí maso a kaviár.

  • 2

    Sushi vyskládáme na tác a podáváme.

Komentáře k receptu