Bombajské masíčko
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 536 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 37 g
- Sodík 308 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 137.6 mg
- Draslík 842 mg
- Vláknina 2718.3 mg
- Vitamín A 2718.3 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na kousky a marinujeme je ve směsi oleje, koření, mouky a soli nejméně 2 hodiny.
-
2
Potom maso v kastrole postavíme na oheň a pražíme asi 10 minut. Přidáme rozemletou cibuli a nakrájená rajčata. Po chvíli vše zalijeme pivem a dusíme doměkka.
-
3
Hotový pokrm necháme vychladnout a uložíme do chladničky. Před podáváním znovu ohřejeme.