Hnědá rýže se skořicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 579 kcal
- Sacharidy 110 g
- Tuky 10 g
- Sodík 1069 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 110 g
- Cholesterol 8.2 mg
- Draslík 571.3 mg
- Vláknina 16402 mg
- Vitamín A 16402 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.2 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozpálíme dvě lžíce másla a opražíme na něm rýži. Jakmile zesklovatí, zalejeme vývarem, ochutíme solí a dusíme.
-
2
Cibuli nakrájíme a na zbytku rozpáleného másla osmahneme. Společně se vším kořením vmícháme do rýže a dodusíme doměkka.