Kebab s hovězí kýtou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Cibule
  • 5 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 120 g Šalotka
  • 10 g Estragon
  • 500 g Hovězí kýta
  • 125 ml Olej olivový
  • 90 ml Víno portské
  • 2 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 612 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 46 g
  • Sodík 612 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 72.5 mg
  • Draslík 707.1 mg
  • Vláknina 2892.5 mg
  • Vitamín A 2892.5 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.3 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z přísad smícháme marinádu, dáme do ní kostky hovězího maso a dobře promícháme. Přikryjeme a necháme alespoň 2 hodiny chladit.

  • 2

    Kousky masa a výseče cibule střídavě napichujeme na jehly. Osolíme, opepříme a opékáme podle chuti: krvavé maso 2-3 minuty, středně propečené 3-4 minuty a dobře propečené 4-5 minut.

Komentáře k receptu