Jehněčí po italsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 800 g Jehněčí kotlety
  • 50 g Cibule
  • 3 g Kmín drcený
  • 150 g Rajčata
  • 40 ml Víno bílé
  • 2 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 1 kávová lžička Koriandr mletý
  • 2 kávová lžička Česnek
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 308 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 86 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 88.6 mg
  • Draslík 526.4 mg
  • Vláknina 1155.9 mg
  • Vitamín A 1155.9 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V pánvi rozpálíme olej a z obou stran osmažíme kotlety doměkka. Vyjmeme je a uchováme v teple.

  • 2

    Zmírníme plamen a v pánvi necháme zesklovatět cibulku a česnek. Přidáme chilli, kmín, přilijeme víno, a než se víno úplně vyvaří, přidáme rajčata a koriandr. Vaříme vše asi 3 minuty. Kotlety podáváme s rajčatovou omáčkou.

Komentáře k receptu