Punč

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 150 ml Rum
  • 3 ks Badyán
  • 3 ks Skořice celá
  • 1 ks Pomeranče
  • 1 l Džus pomerančový
  • 1 l Víno červené
  • 2 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 224 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 10 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 30 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 399.3 mg
  • Vláknina 14304 mg
  • Vitamín A 14304 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 41.2 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Džus vlijeme do hrnce a svaříme s kořením. Přilijeme víno a již necháme jen prohřát. Na závěr přilijeme rum a přidáme cukr.

  • 2

    V punči necháme přes noc louhovat koření.

  • 3

    Před podáváním zahřejeme a ozdobíme kolečkem pomeranče.

Komentáře k receptu