Punč
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 224 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 0 g
- Sodík 10 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 399.3 mg
- Vláknina 14304 mg
- Vitamín A 14304 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 41.2 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Džus vlijeme do hrnce a svaříme s kořením. Přilijeme víno a již necháme jen prohřát. Na závěr přilijeme rum a přidáme cukr.
-
2
V punči necháme přes noc louhovat koření.
-
3
Před podáváním zahřejeme a ozdobíme kolečkem pomeranče.