Povidlová náplň s perníkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 276 kcal
- Sacharidy 64 g
- Tuky 24 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1.3 mg
- Vláknina 233.3 mg
- Vitamín A 233.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Švestková povidla dáme do misky, přidáme k nim 2-4 lžíce teplé vody (podle hustoty), nastrouhaný perník, přidáme lžíci meruňkové marmelády, promyté a okapané hrozinky, skořicový cukr a rum. Povidla důkladně promícháme, můžeme je dosladit cukrem.