Ovoce v rumu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 168 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 0 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 155.3 mg
- Vláknina 4680 mg
- Vitamín A 4680 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 361 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do litrových lahví se širším hrdlem klademe vrstvy omytého ovoce. Každou vrstvu prosypeme cukrem.
-
2
Ovoce polijeme rumem, lahev dobře uzavřeme (povážeme) a necháme 6 - 8 týdnů odstát.
-
3
Ovoce použijeme jako součást zmrzlinových pohárů.