Jablka se sýrovou náplní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 237 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 17 g
- Sodík 62 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 1.3 mg
- Draslík 152.2 mg
- Vláknina 5115 mg
- Vitamín A 5115 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.4 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a zbavíme jádřinců.
-
2
Sýr utřeme s trochou smetany na hladký krém. Přidáme nastrouhaný křen, promícháme, podle chuti osolíme a osladíme.
-
3
Do důlků po jádřincích nastříkáme cukrářským sáčkem připravený sýrový krém, navrch položíme půlku ořechového jádra.
-
4
Jablka upravíme na omyté listy hlávkového salátu a podáváme jako předkrm.