Studená omáčka s cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 3 g Cibule
  • 1 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 1 ml Citronová šťáva
  • 300 ml Olej slunečnicový
  • 2 ks Vaječný žloutek slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2846 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 316 g
  • Sodík 417 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 740.4 mg
  • Draslík 83.7 mg
  • Vláknina 640 mg
  • Vitamín A 640 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 124.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Žloutky vyšleháme do pěny. Po vyšlehání přidáme ke žloutkům jemně nasekanou cibuli, citronovou šťávu a olej. Směs vymícháme do husté lesklé omáčky. Dle chuti osolíme a opepříme.

Komentáře k receptu