Bílé zelí dušené s vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 120 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 6 g
- Sodík 95 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 5.8 mg
- Draslík 349 mg
- Vláknina 9831.5 mg
- Vitamín A 9831.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 69.6 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zelí jemně nakrájíme, přelijeme vařící vodou a necháme odkapat.
-
2
Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme zelí, osolíme a podlijeme vodou. Dusíme téměř doměkka.
-
3
Zelí zaprášíme hladkou moukou a ještě povaříme. Nakonec přilijeme víno a dochutíme.