Srnčí hřbet po uhersku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 257 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 60 g
- Sodík 56 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 72 mg
- Draslík 378.4 mg
- Vláknina 1884 mg
- Vitamín A 1884 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do kastrolu vložíme máslo, plátky cibule a mrkve, odblaněný srnčí hřbet, osolíme a opečeme. Podlijeme vývarem a vínem a dusíme.
-
2
Téměř měkké maso vyjmeme, nakrájíme na porce, ale nedokrojíme - mezi jednotlivé plátky vložíme nakrájenou šunku a sardelovou pastu s máslem. Ještě krátce dopečeme.