Celer pečený
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 408 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 42 g
- Sodík 218 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 27 mg
- Draslík 520 mg
- Vláknina 6431.5 mg
- Vitamín A 6431.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.2 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Celer oloupeme a nakrájíme na plátky asi 5mm silné. Osolíme je, poprášíme moukou a na oleji opečeme dozlatova.
-
2
Hotové necháme okapat na papírovývh ubrouscích.
-
3
Před podáváním pečený celer pokapeme máslem. Podáváme k luštěninám, pečeni, minutkám nebo s bramborovou kaší.