Vepřové kotlety s hořčicí a vínem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Vepřové kotlety
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 dl Víno bílé
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 363 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 279 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 115.5 mg
  • Draslík 568.8 mg
  • Vláknina 959.3 mg
  • Vitamín A 959.3 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Proužek sádla na kotletách odkrojíme, jemně nakrájíme a vyškvaříme. Přidáme máslo a omyté, naklepané a osolené kotlety. Opečeme je po obou stranách. V témže kastrole je složíme na sebe a do másla přidáme jemně nakrájenou cibuli k osmažení.

  • 2

    K cibuli přimícháme kotlety, mírně podlijeme a dusíme doměkka. Kotlety při dušení obrátíme.

  • 3

    Nakonec přidáme hořčici rozmíchanou ve víně a ještě 10 minut povaříme.

Komentáře k receptu