Vepřové kotlety s hořčicí a vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 363 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 22 g
- Sodík 279 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 115.5 mg
- Draslík 568.8 mg
- Vláknina 959.3 mg
- Vitamín A 959.3 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Proužek sádla na kotletách odkrojíme, jemně nakrájíme a vyškvaříme. Přidáme máslo a omyté, naklepané a osolené kotlety. Opečeme je po obou stranách. V témže kastrole je složíme na sebe a do másla přidáme jemně nakrájenou cibuli k osmažení.
-
2
K cibuli přimícháme kotlety, mírně podlijeme a dusíme doměkka. Kotlety při dušení obrátíme.
-
3
Nakonec přidáme hořčici rozmíchanou ve víně a ještě 10 minut povaříme.