Skopové maso po irsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 763 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 52 g
- Sodík 512 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 41 g
- Cholesterol 156 mg
- Draslík 2457 mg
- Vláknina 16289.8 mg
- Vitamín A 16289.8 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 314.3 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V kastrole rozehřejeme sádlo, přidáme cibuli nakrájenou na kroužky a podusíme ji.
-
2
Omyté maso nakrájíme na kostky a osmahneme na cibuli - nesmí zhnědnout. Osolíme, opepříme a mírně podlité dusíme do poloměkka.
-
3
Brambory nakrájíme na kostky a přidáme k masu. Po 10 minutách přidáme nakrájenou kapustu (nebo zelí), osolíme a podle potřeby podlijeme.
-
4
Když jsou brambory měkké, pokrm promícháme a ihned podáváme.