Okurkový salát s ředkvičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 25 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 0 g
- Sodík 150 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 206.4 mg
- Vláknina 2650 mg
- Vitamín A 2650 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou okurku a oloupanou kedlubnu nakrájíme na kostičky a přidáme omyté, na plátky nakrájené ředkvičky.
-
2
Salát posypeme nasekanou petrželkou a zalijeme zálivkou z octa, soli, cukru a trochy vody. Dobře promícháme.