Filé s cibulovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 367 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 21 g
- Sodík 195 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 75 mg
- Draslík 37.5 mg
- Vláknina 1519.8 mg
- Vitamín A 1519.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a osušené porce filé osolíme, obalíme v hladké mouce a zprudka osmahneme na pánvi na oleji po obou stranách. Vyjmeme na papírovou utěrku.
-
2
Ve výpeku osmahneme oloupanou, nasekanou cibuli a prolisujeme ji sítem. Přidáme ocet a omáčku podle chuti osolíme, opepříme a osladíme.
-
3
Filé upravíme na talíře a přelijeme omáčkou.
-
4
Podáváme s různě upravenými bramborami nebo s čerstvým chlebem.