Zeleninové rýžové nudle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 517 kcal
- Sacharidy 74 g
- Tuky 194 g
- Sodík 1388 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 68 g
- Cholesterol 30 mg
- Draslík 326.3 mg
- Vláknina 11953.5 mg
- Vitamín A 11953.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 54.5 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 32.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očistíme pórek a mrkev, nakrájíme na nudličky.
-
2
Papriku vyndáme z láku a nakrájíme na proužky.
-
3
Rýžové nudle přelijeme vroucí vodou, přidáme kostku bujonu a vaříme s nakrájenou zeleninou, dokud nudle nebudou měkké.
-
4
Po uvaření slijeme vodu, přimícháme máslo, sůl, pepř a lžičku chilli omáčky. Nakonec pokrm posypeme petrželkou.