Srnčí hřbet po uhersku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Cibule
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 40 g Mrkev kořen
  • 40 g Šunka dušená
  • 200 g Srnčí maso
  • 1 polévková lžíce Sardelová pasta
  • 4 polévková lžíce Víno bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 257 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 60 g
  • Sodík 56 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 72 mg
  • Draslík 378.4 mg
  • Vláknina 1884 mg
  • Vitamín A 1884 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do kastrolu vložíme máslo, plátky cibule a mrkve, odblaněný srnčí hřbet, osolíme a opečeme. Podlijeme vývarem a vínem a dusíme.

  • 2

    Téměř měkké maso vyjmeme, nakrájíme na porce, ale nedokrojíme - mezi jednotlivé plátky vložíme nakrájenou šunku a sardelovou pastu s máslem. Ještě krátce dopečeme.

Komentáře k receptu