Hovězí na špejli se zeleninou a bramborami

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Brambory
  • 300 g Cibule
  • 600 g Hovězí roštěnka níz. peč.
  • 400 g Rajčata
  • 400 g Paprikové lusky čerstvé
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 477 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 189 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 87.3 mg
  • Draslík 1224.5 mg
  • Vláknina 7450 mg
  • Vitamín A 7450 mg
  • Vitamín B6 1.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 116.9 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na kostky a osolíme.

  • 2

    Očištěné papriky nakrájíme na větší kousky, cibuli, rajčata a brambory na silnější kousky. Na špejle nebo na jehly napichujeme střídavě maso, cibuli, papriky, rajčata a brambory. Osolíme a opékáme v troubě nebo na rožni. Maso často poléváme, dokud nezměkne.

Komentáře k receptu